Smo mlado, strokovno in inovativno podjetje z vizijo o svetli prihodnosti ter večji povezanosti z naravo in naravnimi materiali. Z našim drugačnim pristopom, inovativnimi rešitvami in s predanostjo projektom verjamemo, da lahko skupaj z vami naše okolje spremenimo na bolje.

Primož Zorec, univ. dipl. gosp. ing. grad.,
direktor CoGreen d. o. o.

"Skozi leta nabiranja strokovnih in vodstvenih izkušenj - tudi na mednarodni ravni - sem vedno stremel k napredku in hkrati k vračanju. To pomeni, da skladno z vizijo to predstavlja zelene tehnologije, hkrati pa vzbuja zavedanje o vračanju v naravo, vračanju k sebi. Če tega zavedanja ne prepoznamo na kolektivni ravni, našim zanamcem ne moremo pustiti boljšega okolja in sveta, kot smo ga prejeli ob rojstvu. Zato svoje poslanstvo delim z vami z največjo mero strasti, veselja in navdušenja.

V izjemno čast mi je, da ste med tistimi, ki prihodnost prav tako vidijo v naravi, naravnih materialih in harmoniji življenja na vseh ravneh.

Naše predano delo, znanje in izkušnje želim deliti z vami in vam zgraditi prijeten dom, ki mu bomo lahko s ponosom rekli ˝konopljin dom harmonije˝."

Vizija podjetja

Vizija podjetja je trgu ponuditi večjo povezanost med naravnimi gradbenimi materiali s poudarkom na konoplji v povezavi z zelenimi tehnologijami in hkrati sooblikovati okvirje trajnostne gradnje in bivanja v Sloveniji in širše.

Naše poslanstvo

Poslanstvo podjetja se odraža skozi trajnostne celovite rešitve gradnje s konopljo s katerimi varujemo okolje in zdravje ljudi ter omogočamo višjo kakovost dela in bivanja v stavbah.

.

Podatki o podjetju

Naziv podjetja: CoGreen, razvoj in inženiring trajnostnih zelenih objektov, d. o. o.
Skrajšan naziv podjetja: CoGreen d. o. o.
Sedež: Gradišče I 150, 1291 Škofljica
Davčna številka: 17405220

PUSTITE SPOROČILO

Izvajamo zelene gradbene storitve. Usmerjeni smo v gradnjo iz konopljinega betona. Povezujemo naravne materiale in zelene tehnologije. Poskrbimo za kakovosten gradbeni inženiring. Povezujemo in inoviramo.

CoGreen d. o. o.
Gradišče I 150,
1291 Škofljica

T. +386 41 869 014
E. info@cogreen.si